Прекривки за спиење

Прекривки за спиење, димензии 160x210, истовремено со привлечен дизајн и гратис 2 перници за само 390 денари.

Повеќе...

 

Чарашафи за маса

Нежниот, тенок и елегантен материјал претставува идеален декор за вашата трпеза, без разлика дали станува збор за пријатен семеен ручек или за опуштена вечера со вашите пријатели.

Повеќе...

 
 

“Купи 2 – земи 3”

Со цел да го промовираме на пазарот новиот производ - веш од 100% памук со извонреден квалитет – од 20ти септември акција “Купи 2 – земи 3”

 

Повеќе...

 

Поларно ќебе

Спиењето во студените зимски ноќи е најпријатно и најудобно во топлата прегратка на поларното ќебе од Стружанка.

 

Повеќе...