Големопродажба

 
Бебешка програма – генерален застапник и увозник на сите производи од брендот Ready Group - http://www.ready.rs/
 
Хотелска програма – готови материјали како и изработка по порачка:
-          маички за штампа
-          чаршави
-          фротир програма
-          други производи од целата програма
 
Фротир програмата е дел од понудата во големопродажба.

Промотивни производи

 

  Спиењето во студените
  зимскиноќи е најпријатно...
 

 

  Со цел да го промовираме
  на пазарот...
 

 

  Нежниот, тенок и елегантен
  материјал претставува...
 

 Прекривки за спиење, димензии
 160x210, истовремено...