Контакт телефони од нашите продажни места.

Работно време од 08:00 - 21:00

Сабота од 08:00 - 16:00

1 ПОРТА ВЛАЕ (02)2039 486
2 Т.Ц. БИСЕР (02)2450 454
3 БИТ ПАЗАР (02)3122 554
4 ЛЕПТОКАРИЈА (02)3073 621
5 КАПИШТЕЦ (02) 3123 420
6 БУЊАКОВЕЦ (02) 3212 348
7 ЦЕНТАР (02) 3116 699
8 КИСЕЛА ВОДА (02) 2770 030
9 ДРАЧЕВО (02) 2791 916
10 ИНФО КОНТАКТ