Developed by JoomVision.com

 

За нас

Трговското друштво Вак Стружанка почна со работа во 1992 година, како огранок на познатата фабрика Стружанка од Струга. Почетоците беа скромни – со само едно продажно место во Порта Влае и со тројца вработени. По затворањето на фабриката Стружанка од Струга, трговското друштво Вак Стружанка продолжи да работи самостојно, задржувајќи го и заштитувајќи го веќе добро познатото име.

 

 

 

   

Анкета

Колку сте задоволни од производите на Стружанка? 

Промотивни производи

 

  Спиењето во студените
  зимскиноќи е најпријатно...
 

 

  Со цел да го промовираме
  на пазарот...
 

 

  Нежниот, тенок и елегантен
  материјал претставува...
 

 Прекривки за спиење, димензии
 160x210, истовремено...